2015

Stutteri Thers

- Ben, bevægelse & behåring

Thers Rock'n Roll - Foto: RT
2015

D. 18/1-15


Et noget forsinket godt nytår skal lyde her fra stutteriet.

En del nyt er sket; Marbeht Jimmy Wilde har nu været hos os et par i måneder og vi er foreløbig ovenud tilfredse med ham. Vi ser frem til at medbringe ham til nogle af årets kommende shows.

Foreløbig er planen at han skal bedække nogle af hopperne til foråret, men hvilke er endnu ikke helt besluttet.


Derudover er Dancing Danielle midlertidigt flyttet til Fyn, hvor hun bliver redet af Nina. Såfremt Danielle bliver klar til det, vil ekvipagen deltage i rideklasserne til internationalt show til August 2015.


Talon Turbo er rejst til Polmesk stutteriet i Wales. Vi havde fornøjelsen af Turbo i næsten 15 år og har to døtre tilbage efter ham. Turbo har avlet fantastiske dyr her på stutteriet og vi har været glade for ham i al den tid han har boet her.

 

Inden længe skal vi begynde at forberede os på det første show i dette år, som er M&M Winter Show, der bliver afholdt hos Team Cabe i Ringsted. Vi regner med deltage med Thers Rock'n Roll, eller måske Marbeth Jimmy Wilde.D. 13/3-15


D. 28 februar kom vi afsted til årets første show; M&M Winter Show, der blev afholdt hos Team Cabe i Ringsted.

Med os havde vi Thers Royal Rooster(Mandse), som vandt sin klasse med rigtige fine karakterer - 99989 - hvorfor vi kom videre til ungdyrchampionatet.

Vi kom dog ikke videre herfra, men havde en fornøjelig dag i selskab med mange andre welshentusiaster.


Foreløbig regner vi med at deltage til Internationalt Show med Mandse, hvorefter han skal sættes i ridning.


Vi har desuden sat Betty Boop til salg og derudover udlånes Brynithon Teifon for en periode. Se mere under deres respektive sider, eller kontakt Morten.


 

D. 6/4-15


I lørdags d. 4 april tog vi afsted til foreningens HingsteShow, der var et utrolig flot og velforberedt arrangement. Stor tak til stutteri Chopin og Bymosegaard, for deres veltilrettelagte show.

Forårsvejret var med os og solen skinnede herligt det meste af dagen. Vi havde taget Thers Rock'n Roll med til showet og han skuffede bestemt ikke. Rock vandt sin klasse og blev desuden reserve juniorchampion sec. c. Vi fik en utrolig fin beskrivelse af Rock med hjem. Vi ser frem til de kommende forårsshows, hvor vi også regner med at tage Rock med.


Vi har desuden valgt at sætte "Mandse"/Thers Royal Rooster til salg. Se mere om ham på hans egen side, eller under salgslisten.D. 27/4-15


Lørdag d. 25/4 var vi afsted med både Thers Rock'n Roll og Thers Dazzling Doll. Det var hendes første gang på udstilling og hun gjorde det med bravour. Velopdragen, rolig og glad og godt gående. Kan man ønske sig mere?

Rock stod nr. 2 i sin klasse med karaktererne 9-9-8-7-7 og var dejlig afslappet i ringen.

Doll vandt sin klasse med fine karakterer 10-9-7-8-9 - og JA! Stutteriets første 10tal. Ikke nok med det gik vi videre fra 1års-championet, for til sidst at være med i Best In Show - finalen. Den åbne votering er altid nervepirrende, da man altid ender med at blive i tvivl om, hvor ens dyr bliver placeret. Ikke desto mindre lykkedes det og Doll blev BIS!!!!


D. 23/5-15


Den 25 april var vi afsted med Thers Dazzling Doll og Thers Rock'n Roll endnu engang.

De skuffede bestemt heller ikke her ikke. De vandt begge deres klasser med fine karakterer - Doll fik endnu et 10tal for sin type. De gik begge videre til BIS-konkurrencen, hvor Rock blev nr. 9 og Doll blev nr. 6. De var begge blevet lidt flade i løbet af dagen, men ikke desto mindre var det en dejlig dag, med god stemning og råhygge.

D. 12/6-15


Royal Rooster/Mandse er solgt til Josefine, som skal bruge Mandse som ride- og showpony. Josefine regner med at deltage til Internationalt Show med ham og vi glæder os til allerede at se ham på showbanerne igen inden længe.

Vi ønsker Josefine Frost og familie et stort tillykke og held og lykke i årene frem med denne dejlige hingst.


D. 28/6-15


Igår var vi afsted til M&M Show med Thers Dazzling Doll. Det var hendes første gang på tur helt alene, så det var dejligt der ikke var alt for langt til Mørkøv.  Hun stod lige så fint og helt roligt og gumlede hø i sig.

Vi stod nr. 3 i klassen med karaktererne 9-8-8-8-7, Doll var lidt flad på dagen og dette udmøntede sig især i hendes bevægelse i traven.


Vi mødte også Josefine som havde taget Mandse med. Han så hamrende godt ud, godt klargjort og dansede afsted. Dejligt at se, når ens avl bliver præsenteret så flot. Mandse stod nr. 2 i sin klasse - slået af dagens BIS-vinder. Så det var nu ikke helt skidt.

9/7-15


Nyt hjemmesidedesign. Alt er opdateret - billedgallerier, beskrivelser, forside og salgsannoncer. Tag et kig rundt på denne - forhåbentlig - lidt mere overskuelige side.

16/8-15


Så er vi efterhånden landet efter en fantastisk weekend i Vilhelmsborgs smukke omgivelser.

Det længe ventede og stort planlagte show Internationalt Show 2015 blev afhold d. 8-9 august og hvilken weekend.

Alt faldt perfekt på plads; vejret var skønt, hestene smukke og humøret i top hos alle.


Til dette show havde vi taget Mystic May og Rock'n Roll med. Nina, der pt. låner Danielle, havde taget hende med, så hun både kunne deltage i show- og rideklasserne. Både May og Danielle skulle ind i samme klasse, så Bjarne sprang i showtøjet og løb med Danielle, mens Morten løb med May. Og hvilken succes; May stod nr. 4 i klassen og Danielle stod nr. 6 - ud af 14!

Vi er utrolig stolte og glade over deres placeringer!


Rock'n Roll stod nr. 2 ud af 2 i sin klasse. Ærgerligt. Til gengæld leverede han det mest fantastiske show, med halen oppe, mens han nærmest fløj afsted rundt i ringen. Så gør det ikke så meget at stå to'er, når begge dommere roser ham med ordene; "Fantastic mover".


I rideklassen stod Danielle som nr. 6 ud af 7. Desværre var Danielles faste rytter Nina kommet til skade om fredagen, så i al hast havde Nina fundet en ny rytter til Danielle. I betragtning af at Lise aldrig havde redet Danielle før, er vi super glade for resultatet.


Sidst, men ikke mindst er vi stolte af at kunne fortælle at det var Aberlour Gallina, efter vores Brynithon Teifon der blev International Overall Foal Champion. Vi ønsker Stutteri Aberlour et stort tillykke med sejren og glæder os til at følge Gallina fremover.

Alt i alt en fantastisk weekend, som vi kun har gode minder fra.Ovenfor: Thers Dancing Danielle, Bjarne, Morten og Thers Mystic May.

Nedenfor :Thers Rock'n Roll og Thers Dancing Danielle under rideklassen.

Nederste billede: Stutteri Aberlour, dommer og Aberlour Gallina, samt Aberlour Gaia

1/10-15


Så kom vi på facebook!


Kig ind og giv gerne siden et like. Vi er super glade for endelig at være på facebook og vi forsøger at opdatere mere jævnligt derinde, end det bliver til her.

Vi glæder os til at se dig på siden.

Copyright 2012 © All Rights Reserved, Familien Thers, 4270 Høng. Kontakt: mortenthers@mail.dk eller 26270846

Medmindre andet fremgår er alle billeder taget af R. Thers