Til salg

Stutteri Thers

- Ben, bevægelse & behåring


Salgslisten

Thers Myfanwy Mover


Verdens bedste Myfanwy leder efter sit nye hjem – skal det være hos dig? 

Welsh sec. C. Født. 1.5.2017

F: Marbeth Jimmy Wilde 97777 (GBR)
M: Thers Betty Boop 152709 (DNK) MF: Talon Turbo 47199 (GBR)

Myfanwy er en helt og aldeles skøn, opmærksom og sjov hoppeplag, med en god portion selvtillid: En typisk welshkarakter! Myfanwy er velhåndteret og altid styr- og kontrollerbar. Hun er kvik og lærenem og vil rigtig gerne det hele. Hun har gået og hygget sig på folden hele sommeren, men kommer altid drønende for at fiske godbidder i lommen og blive nusset og kløet, så snart hun hører et kald. Ønsker du fantastisk bevægelse, et hjerte af guld og en ven for resten af livet kan du få hele pakken hos Myfanwy.

Myfanwy er opvokset her hos os i harmoniske flokke og er vant til at stå på boks, eller gå i løsdrift. Hun fungerer fint med begge dele.

Myfanwy er ud af BIS-vinder Thers Betty Boop(mor) og res. supreme champion Marbeth Jimmy Wilde(far), der er solgt tilbage til ridning i England. Myfanwy selv har været udstillet to gange med gode resultater, hvor hun også har prøvet at blive vasket og kørt med, så uanset om du ønsker en avls- og/eller ridehoppe er Myfanwy et rigtig godt bud!

Alt det praktiske: Myfanwy er ormebehandlet og passet med smed og dyrlæge. Vi forventer, at Myfanwy holder kat. 2 mål. Hun har pas i Welsh Pony and Cob Society med fuld stamtavle, svarende til rødt dansk hestepas.

Video fra håndtering og løs kan sendes. 

Pris: 15.000

Thers Red Rumble


Kom og mød din nye bedste ven! 
Leder du efter din egen charmør, som du kan træne og præge efter din egne ønsker? Så er Thers Red Rumble dit hit!

Welsh Cob Hingsteføl født d. 26. april 2019.

Far: Cruglywyd Guto 77426
Mor: Cruglywyd Seren Arian 144207
Morfar: Coednewydd Comet 29512

Rumble er et charmerende og legesygt hingsteføl, der har masser at give af. Velgående, tillidsfuld og utrolig godt sat sammen – hvad mere kan man bede om? Han er altid den første, der kommer for at hilse på og er tryg og vant til menneskelig håndtering. Han beder gerne om opmærksomhed ved at stille sig ind foran en og kigge meget optimistisk på én – og han elsker at blive kløet alle de steder, som han ikke selv kan nå. Rumble er opvokset i en harmonisk hoppeflok, sammen med gode legekammerater og han har altid været god til at læse og forstå både de andre hopper og føl.

Rumble er efter Suprême Champion Cruglywyd Guto og ud af Cruglywyd Seren Arian. Rumbles mor er importeret fra Wales og har vist sig at være en rolig, godmodig hoppe, der tog både flytning og nyt hjem med ophøjet ro. Rumble har samme rolige sind som sin mor, men har samtidig ”det ekstra gear,” med god tænding og arbejdsvilje.

Vi tænker, at Rumble vil være et godt bud på en allround-familiepony, alt efter hvad du selv ønsker; om det er kørsel, ridning eller noget helt tredje. Ønsker du at avle, har du også muligheden: Rumble er ud af relativt ukendt blod i Danmark, men med rigtig gode og spændende blodlinjer.

Alt det praktiske: Rumble er ormebehandlet, passet med smed og dyrlæge. Vi forventer, at Rumble vil holde kat. 1 mål. Han er klar til fravænning og til at flytte hjemmefra ultimo oktober, hvor han vil være grime- og trækvant. Rumble får pas i Welsh Pony and Cob Society med fuld stamtavle, svarende til rødt dansk hestepas.

Pris: 18000 kr

Copyright 2012 © All Rights Reserved, Familien Thers, 4270 Høng. Kontakt: mortenthers@mail.dk eller 26270846

Medmindre andet fremgår er alle billeder taget af R. Thers